Advies

Universitas doet meer dan drukken alleen. Met bewezen kennis van zaken bieden we een breed gamma aan digitale print, IT- en softwareoplossingen voor drukwerk en informatiedelen. We garanderen onze klanten alle ondersteuning die ze wensen en persoonlijke begeleiding bij elke opdracht. Een belofte die we altijd waarmaken.

Service- én kwaliteitsgarantie. Voor minder doen we het niet!

Uw partner

Boven alles primeert onze betrouwbaarheid en een flexibele, persoonlijke aanpak. Wij zien u meer als een partner dan als klant. Onze medewerkers verdiepen zich met plezier in uw dossier zodat we proactief kunnen inspelen op uw verwachtingen. Via opleidingen, workshops en rondleidingen laten we u graag kennismaken met onze transparante manier van werken en de nieuwste markttrends.

Op maat

Efficiënt en snel. Zo voeren we elke opdracht uit, zowel voor nieuwe, sporadische klanten als voor onze vaste partners. We denken graag creatief met u mee over innovatieve oplossingen voor uw specifieke business. Alles draait om maatwerk. Wij helpen u om informatie te delen op de manier die u wilt. Efficiëntie en maatoplossingen leiden tot onze zeer gewaardeerde dienstverlening.

Innovatief

Universitas evolueert bewust mee met de snel wijzigende grafische wereld. We zijn trendsetter en vernieuwen ons dienstenaanbod blijvend. Innovatie is een doel op zich, zodat we onze klanten kunnen bedienen met de nieuwste technologieën en volgens de meest recente trends. We werken crossmediaal en toekomstgericht.

Contact