Print on Demand & Automatisatie

Als aanvulling op ons uitgebreid assortiment aan printmogelijkheden, ontwikkelen wij eigen software. Kostenbesparende oplossingen voor de automatisatie van workflows en POD – Print on demand systemen. Op uw maat, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Onze ervaren IT- specialisten zorgen voor de realisatie, van analyse tot eindproduct, en een blijvende ondersteuning.

Hieronder enkele van onze realisaties.

Cevora

Om onze intensieve samenwerking met Cevora optimaal te faciliteren, ontwikkelden we een softwareprogramma op maat voor het cursusbeheer, het bestellen van drukopdrachten, het genereren van bestelbonnen en etiketten, een automatische documentcreatie en een transparante facturatie. Een duidelijke win-winsituatie.

VERSO FOOD

Voor Verso Food ontwikkelden we een module die de online creatie van PDF-documenten toelaat, met previewfunctie van gepersonaliseerde affiches en de mogelijkheid om zelf afbeeldingen te plaatsen. Ook artikel en winkelbeheer, het volautomatisch genereren van opdrachten en het rapporteren van facturatiegegevens maken deel uit van deze dienstverlening op maat.

Externe Cursusdienst

Voor Standaard Boekhandel investeerden we fors in een IT- en softwareoplossing voor het inlezen, genereren en verwerken van bestellingen. We volgen alles online en in real time op. Elk document wordt gecreëerd met een unieke barcode, waardoor productie- en voorraadmanagement, maar ook facturatie en rapportering bijzonder snel en efficiënt gebeuren.

Interne Cursusdienst

Via onze online webshop kunnen studenten op een vlotte, veilige manier hun cursusmateriaal en boeken bestellen en betalen. Orders worden in no-time gecreëerd en gepersonaliseerd. Deze IT-oplossingen laat feilloos voorraadbeheer en productieopvolging toe. Ook de werking van onze cursusdienst met winkel te Antwerpen werd mee opgenomen, het geïntegreerde kassasysteem en de managementrapportering maken dit platform compleet.

Contact