Levering & Mailing

Een tijdige levering is het perfecte sluitstuk van onze dienstverlening. Transport doen we met eigen bestelwagens & onze chauffeurs zorgen dagelijks voor een snelle en stipte levering. De erg korte levertijden zijn daarbij een extra meerwaarde. Ook uw mailing is bij ons in goede handen. We houden ons steeds aan de strakke timing bij inpakken, frankeren en verzenden.

Ecologisch

We vinden het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Vanaf 2015 werken we samen met Bubble Post, gespecialiseerd in last-mile leveringen met elektrische fietsen. Hip, snel en 100% ecologisch!

Korte levertijden

90% van onze opdrachten leveren we één dag na bestelling. Supersnelle doorlooptijden zijn bij ons de norm. Dat is het resultaat van een uiterst efficiënt productie- en verzendproces, uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers. Kortom, een succesverhaal.

Eigen leverdienst

Wij, bij Universitas, zijn pas tevreden als u dat ook bent. Niet één keer, maar telkens weer opnieuw. Betrouwbaarheid over de hele lijn. Daarom nemen we ook de laatste, cruciale stap voor eigen rekening. Onze eigen chauffeurs zijn daarbij echte ambassadeurs!

Contact